Ποιοι ειμαστε

Χτίζουμε το μέλλον!!!

Η «3Rock Construction» είναι μια νέα κατασκευαστική εταιρία … με παρελθόν !!! Πρόκειται για μια εταιρεία που απαρτίζεται από μηχανικούς, δικηγόρους και οικονομολόγους, διαδόχους της οικογενειακής κατασκευαστικής εταιρείας «Μουστακάτος Α.Ε.», της οποίας οι ρίζες ξεκινούν από το 1972, έχοντας μία συνεχή και επιτυχημένη παρουσία στο χώρο της κατασκευής.

Σημερα

Σήμερα η «3Rock Construction» συνεχίζοντας αυτή την πορεία – παρουσία στον χώρο της κατασκευής, δραστηριοποιείται, συνδυάζοντας την πράσινη τεχνολογία με την οικολογική δόμηση. Οι υπηρεσίες που παρέχει είναι κατασκευή, ανακαίνιση , διαρρύθμιση & πώληση ακινήτων. Επίσης αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες για την πώληση ακινήτων (συμβολαιογράφοι, δημόσιες υπηρεσίες, τακτοποιήσεις αυθαιρέτων κλπ).

μονοκατοικιεσ

ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ

Για κάθε δραστηριότητα που αφορά την ιδιοκτησία σας, η εταιρεία είναι έτοιμη να σας παρέχει συμβουλές αλλά και να εκδώσει για λογαριασμό σας άδειες δόμησης ή άδειες μικρής κλίμακας από την πολεοδομία. Σε περίπτωση μεταβίβασης εκδίδει τις αντίστοιχες βεβαιώσεις μηχανικού και αν απαιτείται προβαίνει σε τακτοποίηση αυθαιρέτων.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κατασκευή

Ανακαίνιση

Διαρρύθμιση

Επισκευή